Gespannen plafond met doek voor een prachtig interieur

Spanplafonds

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Een perfect vlak plafond, in een egale kleur zonder verfstrepen, daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij werken met polyesterdoeken: een duurzame oplossing die doorheen de jaren niets van hun elasticiteit verliezen. Op esthetisch vlak is polyester door zijn matte coating een geraffineerde uitblinker. Bijkomend voordeel is dat deze polyurethane laag zowel waterafstotend als antistatisch is. Samen met de akoestische kwaliteiten vormt polyester een hoogwaardig en duurzaam alternatief voor andere plafondsystemen. Onze spanplafonds zijn het ideale alternatief voor valse plafonds in gyproc of plafonds in plafondplaten of plafondpanelen. Kies voor een strak, praktisch en prachtig interieur voor uw living, keuken, slaapkamer of badkamer, maar ook in burelen en kantoren komen spanplafonds ideaal tot hun recht. Deze duurzame oplossing voor uw plafond wordt met veel zorg, expertise en ervaring geplaatst door Corpus Spanplafonds. Bekijk de unieke creaties die we reeds uitgevoerd hebben hier. Wenst u een gratis offerte voor uw spanplafond of bent u aan het renoveren of verbouwen? Contacteer ons vrijblijvend!


Maak een afspraak
Corpus Spanplafonds voor een ideale plafond renovatie!

Spanwanden

Wat zijn de voordelen van spanwanden?

Op zoek naar een spanwand in een leuk motiefje of met het logo van uw bedrijf, praktisch afwasbaar en met geïntegreerde, indirecte verlichting? Zoek niet verder, u bent bij het juiste adres! Corpus Interieurbekleders plaats naast spanplafonds eveneens spanwanden in elk soort interieur. Spanwanden zijn geschikt voor elke ruimte: ga voor akoestische superioriteit in uw woonkamer of vochtbestendige wanden in de badkamer. Een spanwand zorgt voor een leuke eye-catcher in het interieur van uw woning of de inrichting van uw kantoorruimte. Ze maken uw interieur helemaal af! Spanwanden worden vaak toegepast in slaapkamers of hotelkamers, maar ook in burelen. Ze zorgen voor een erg leuke toets in elke ruimte. Corpus plaats spanwanden volledig op maat gemaakt, met veel kennis van zaken en zorg voor het product en uw interieur. Bekijk onze realisaties hier. Wenst u te weten hoeveel een spanwand kost of wil u graag beroep doen op onze expertise. Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen u graag verder!


Maak een afspraak
Corpus

Op maat gemaakte spandoeken

Spandoeken bieden een oplossing voor elk interieur

U bent op zoek naar iets dat écht uniek is omdat het bestaande aanbod u niet meer tevreden stelt? Met onze spandoeken zijn de mogelijkheden oneindig. Spandoeken kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals ingebouwde kasten, traphallen, benadrukking van bepaalde meubels, en dergelijke. U kan steeds beroep doen op ons expertise qua interieurarchitectuur. Met onze ervaring en creativiteit maken we van elke inrichting een pareltje. Of het nu gaat om uw woonruimte, badkamer of slaapkamer. Onze op maat gemaakte spandoeken zijn praktisch, afwasbaar én zorgen voor een unieke toets in uw interieur. Bekijk onze projecten en de verschillende mogelijkheden qua spandoeken hier. Contacteer ons volledig vrijblijvend en wij maken uw interieur dromen werkelijkheid.


Maak een afspraak