7 chapters of
tailor-made luxury

De titel verwijst naar de luxe van haute couture (tailor-made) in de modewereld. Corpus is geen speler die prêt-à-porter (kant-en-klare meubels) aanbiedt maar op maat van de klant werkt. Het verhaal van de beklede kast, waar hout en stof elkaar ontmoeten wordt verteld in 7 hoofdstukken, net als in een boek. Wij kunnen deze “ontmoeting” aanbieden gezien Corpus eveneens een meubelbedrijf is… Meer uitleg hierover op www.corpusinterieur.be

Ontdek het verhaal hier

Chapter 1:

We understand

SAMEN PLANNEN MAKEN

U bent op zoek naar dat tikkeltje meer in uw interieur. Het bestaande aanbod stelt u niet meer tevreden. U denkt verder en wil iets dat écht uniek is, iets dat uw woning meer-waarde geeft. Corpus luistert en begrijpt.

Chapter 2:

We produce

PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

Corpus verbeeldt het ontwerp eerst digitaal zodat u tot in de details controle heeft over de uiteindelijke look. Daarna laten we het digitale ontwerp in de handen van de ambacht. Hier in ons houtbewerkingsatelier krijgt uw meubel haar tastbare vorm.

Chapter 3:

We refine

ULTIEME AFWERKING

Uw interieur vraagt om de fijnste afwerking. Daarom wordt alles gladgeschuurd en tot op de millimeter bijgewerkt. Ons oog voor detail schaaft aan perfectie.

Chapter 4:

We envision

BEKLEDEN MET VISIE

Corpus ziet creatieve en originele mogelijkheden, zonder grenzen, zonder toegevingen. Met onze polyester spandoeken bekleden we plafonds, wanden en custom made toepassingen. De mogelijkheden zijn talrijk, alles verdient extra feeling.

Chapter 5:

We perform

LE MOMENT SUPREME

Teamverband en timing staan centraal tijdens de plaatsing. Corpus plaatst met respect voor uw omgeving. We beschermen uw vloer en meubels tegen stof en krassen. Onze samenwerking eindigt altijd in schoonheid.

Chapter 6:

We integrate

IN ZIJN HABITAT

Uw woning of kantoor is een bestaande entiteit met vaste elementen en een bepaalde stijl. Onze ontwerpen worden hierin uitgebalanceerd geïntegreerd. Kleuren, vormen en materialen vloeien naadloos over in een perfecte harmonie.

Chapter 7:

We finish, you win

KIJK EN BEWONDER

Uw interieur straalt een ongeziene luxe uit met een uniek meubelstuk waarin originaliteit, creativiteit, smaak, ambacht, hout en textiel gebundeld worden. Een eye-catcher die jaren na datum nog bewondering oproept.

The end:

Uw interieur.
Uit de doeken.

Corpus Interieurbouwers - Belseledorp 167, 9111 Sint-Niklaas - T: 03 569 29 40 - site by Ikon